TEAMBUILDING

Mulighed for både fysisk og mental udfordring...

Teambuilding på Friluftscenter Sprækkebjerg er en vel gennemprøvet mulighed for skoler, institution og virksomheder, til en positiv og seriøs rystesammentur. Teambuilding er et yderst effektivt værktøj, når elever/medarbejdere har brug for nye kompetencer til at blive bedre til at klare hverdagens udfordringer.

Hvis man ønsker øget motivation, engagement, fællesskab og teamspirit i hverdagen er det en god investering. Den enkelte medarbejder har mulighed for at styrke sine kompetencer samtidig med, at man helt sikkert også vil kunne lære en masse nyt om sig selv og sine kollegaer. I denne forbindelse er feedback et vigtigt værktøj, som ved rigtig brug kan skabe store fremskridt på meget kort tid.

Tag skolen, firmaet eller holdet med på teambuilding.

Teambuilding er ikke en fast ”pakkeløsning”, da den spænder bredt. Den kan derfor tilpasses meget præcist efter ønsker, pris, og behov. Vi har et stort udvalg af samarbejdsøvelser og mange års erfaring i at få folk til at lykkes på sådan en dag. Vi har arrangementer der tager fra 2 timer til flere dage, alt efter hvad der ønskes. Vi har stor efterspørgsel fra skoler der har set vigtigheden i samarbejde og positiv kommunikation. Forberedelsen til et givende forløb er vigtig, og succesen afhænger meget heraf. Derfor holder vi gerne et planlægningsmøde om ønsker, forventninger og mål.

Prøv teambuilding ved Hammel nær Århus, Randers, Silkeborg og Viborg

Teambuilding nær Århus, Randers, Silkeborg, Viborg og Skanderborg. Friluftscenter Sprækkebjerg ligger centralt midt i Jylland. Vi har faciliteter til at lave teambuilding, fra små grupper på 10 personer og op til meget større grupper. Vi har en fast stab af meget dygtige instruktører, som har mange års erfaring indenfor dette felt. På vores 17 tdl store område i naturskønne omgivelser, har vi rig mulighed for fysisk og mental udfordring. Vi har også andre brugsarealer i nærområdet, som tæller både skove og søer. Vi bruger ofte vores store tipi som udgangspunkt for oplæg og evaluering, og selvfølgelig god forplejning.

Besøg Friluftscenter Sprækkebjerg

Et teambuildings arrangement hos os er altid en succes. Vi bestræber os til det yderste for at levere det ønskede program og nå de ønskede mål. Vi har en positiv og uformel atmosfære på stedet. Lad os sammen sætte et godt arrangement sammen for jer der passer til både ønsker, tid og økonomi. Teambuilding skal være både givende, lærerigt, sjovt og udfordrende. Kontakt os enten på mail eller tlf 40349334 og lad os sammen planlægge en sikker succes.

SE PRISER HER

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel