samarbejdsøvelser

Samarbejde kan noget...

12 kursister igang med at løse opgave.

Tag samarbejdet på et nyt niveau.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige samarbejdsøvelser på Friluftscenter Sprækkebjerg, og har mange års erfaring i at få folk til at lykkes og rykke grænser. Vi har arrangementer der tager fra 2 timer op til flere dage, alt efter hvad der ønskes fra kundens side. Vi har stor efterspørgsel fra skoler og uddannelsessteder, der har set vigtigheden i samarbejde og positiv kommunikation. Vores samarbejdsøvelser kan også være super icebreakere for et nyopstartet hold på f.eks. højskole eller efteruddannelser, eller hvis flere klasser skal slåes sammen. For at levere den optimale oplevelse, og for at opnå størst mulig succes, afholder vi gerne et planlægningsmøde om ønsker, forventninger og mål.

Vi er så meget mere end klatring, polterabend og paintball.

Vores mange samarbejdsøvelser har ikke en fast ”pakkeløsning”. Vi tilbyder nemlig øvelser af forskellig art, og tilpasset det ønskede niveau. Samarbejdsøvelserne er forskellige på flere måder. Nogle af  dem stiller krav til fysikken og kommunikation, mens andre indbyder til at “tænke ud af boksen”. Fælles for dem alle er, at de altid kan tilpasses efter ønsker, pris og behov. Vi har mange års erfaring i, at få folk til at vokse og opleve det positive i samarbejde. Vi vælger altid, at bruge feedback som et vigtigt værktøj, som ved korrekt anvendelse kan skabe store fremskridt på meget kort tid.

Samarbejde skaber fællesskab.

Friluftscenter Sprækkebjerg ligger nær Aarhus, Randers, Silkeborg, Viborg og Skanderborg. Friluftscenter Sprækkebjerg ligger centralt midt i Jylland. Vi har faciliteter til at lave samarbejde events, fra små grupper på 10 personer, og op til meget større grupper. Vi har en fast stab af meget dygtige instruktører, som har mange års erfaring indenfor dette felt. På vores 17 tdl store område i naturskønne omgivelser, har vi rig mulighed for fysisk og mental udfordring. Vi har også andre brugsarealer i nærområdet, som tæller både skove og søer. Se mere på vores teambuilding. Vi bruger ofte vores store tipi som udgangspunkt for oplæg og evaluering, og selvfølgelig god forplejning.

PRISER

 

PRAKTISK INFO...

  • Praktisk tøj efter vejret
  • Praktiske sko – som sidder fast på fødderne
  • Find mere info om Parkering, Alkohol, Betaling mm. på VÆRD AT VIDE
Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel