Værd at vide

Værd at vide

Alkohol og euforiserende stoffer

Det er tilladt at nyde alkohol i moderate mængder, og aldrig så meget at du er til fare for dig selv og/eller andre i forbindelse med vores aktiviteter.
Friluftscenter Sprækkebjerg forbeholder sig ret til at bortvise berusede/påvirket personer, samt personer der optræder truende og/eller generende, fra vores aktiviteter. Euforiserende stoffer medfører øjeblikkelig bortvisning fra Friluftscenter Sprækkebjerg.
 

Anbefaling i forhold til påklædning

Praktisk tøj og sko efter vejret. Det kan blive beskidt.
Skiftetøj og sko kan være at fortrække.
Se mere i den gule PRAKTISK INFO boks under hver aktivitet.
Det er IKKE tilladt at benytte fodboldstøvler på vores fodboldgolfbanen.

Betaling

Friluftscenter Sprækkebjerg modtager IKKE betalingskort.
Skoler og erhvervskunder kan få tilsendt en faktura efterfølgende.
Det er muligt at betale med EAN-nummer, oplys om dette ved bestilling.

Drikke & mad

I må gerne medbringe jeres egen mad og drikkevarer. Der er borde og bænke, som I kan gøre brug af, eller I kan også altid finde en plet i græsset rundt omkring på området. Brug venligst skraldespandene og ikke vores natur, til jeres affald.
På grund af brandfare er det ikke tilladt at medbringe egen grill, med mindre andet er aftalt med Friluftscenter Sprækkebjerg.

Drone & GoPro

Som gæst på Friluftscenter Sprækkebjerg er man velkommen til at filme og tage billeder. Vis hensyn til vores andre gæster, som evt ikke ønsker at blive foreviget på dine billeder og videooptagelser.
Det er kun tilladt at bruge drone på Friluftscenter Sprækkebjergs område iflg aftale med Friluftscenter Sprækkebjerg – ring på forhånd eller spørg når I ankommer.
GoPro og lignende kamera må kun benyttes under aktiviterne, såfremt der benyttes et brystspænde, og det ikke går ud over sikkerhedsforanstaltningerne – følg altid instruktørens anbefaling. Kamera fastgjort på holder er ikke tilladt på enkelte aktiviter.
Alt brug af drone, GoPro og lignende udstyr er på eget ansvar.

Fotografering & videooptagelser

Vi bruger løbende billeder og videooptagelser fra arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier. Gennem disse fortæller vi, de gode historier samt videndeler og informerer om løbende arrangementer og aktiviteter.
Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du ved at besøge os, automatisk giver dit samtykke til, at Friluftscenter Sprækkebjerg må benytte billeder og/eller videooptagelser, hvor du som gæst fremtræder. Du giver samtidig samtykke til, at billederne og/eller filmoptagelserne må benyttes som illustrationsmateriale på fx. hjemmeside, tryksager samt på vores sociale medie platforme.
Tilladelsen gives med den forudsætning, at hverken dit fulde navn eller andre personoplysninger bliver bragt sammen med billederne og/eller videooptagelserne, samt at billederne og/eller videooptagelserne bliver brugt i en sammenhæng, der ikke findes krænkende. Det afgørende for offentliggørelsen er, at afbillede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.
Offentliggørelsen af billeder og/eller videooptagelserne på internettet af genkendelige personer er omfattet af reglerne i persondataloven, hvori Datatilsynet skelner mellem to typer billeder: situations- og portrætbilleder.
Ønsker du ikke at blive fotograferet, tag da kontakt til fotografen eller instruktøren.
Ønskes et offentliggjort billede og/eller videooptagelser fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til friluftscenter@gmail.dk, og billedet og/eller videooptagelsen vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt.

Førstehjælp

Førstehjælpsudstyr forefindes i køkkenbygningen på centret.

Glemte sager

Alle glemte sager der bliver indleveret eller fundet ender på vores kontor. Spørg en instruktør eller ring til os på 40349334.

Hunde

Hunde er kun velkomne iflg aftale med Friluftscenter Sprækkebjerg, og skal altid holdes i snor, være under opsyn og der SKAL fjernes efterladensskaber. Hunde må ikke efterlades i bilerne.

Mad & drikke

I må gerne medbringe jeres egen mad og drikkevarer. Der er borde og bænke, som I kan gøre brug af, eller I kan også altid finde en plet i græsset rundt omkring på området. Brug venligst skraldespandene og ikke vores natur, til jeres affald.
På grund af brandfare er det ikke tilladt at medbringe egen grill, med mindre andet er aftalt med Friluftscenter Sprækkebjerg.

Musik

I er velkomne til at medbringe mindre højtalere til jeres besøg. Jeres musik må IKKE genere andre gæster eller vores naboer, og skal altid være slukket ved gennemgang af div sikkerhedsregler og hvis instruktøren anbefaler det.

Parkering

Der er skilte til parkering på højre side, når man kører ind på Friluftscenter Sprækkebjergs område. Alt parkering er gratis og på eget ansvar.

Rygning

Rygning, inkl. e-cigaret, er tilladt på hele Friluftscenter Sprækkebjergs udeområde. Det er IKKE tilladt at ryge indenfor f.eks. grillhytte, tipi’er, toiletter osv. Benyt venligst vores skraldspande/askebægre til cigaretskodderne og brugte snus poser.

Sikkerheden skal overholdes

Af sikkerhedsmæssige årsager er nogle af vores aktiviteter højde- og aldersbestemte. Kropsbygning mv. kan gøre, at nogle af vores aktiviteter ikke kan anvendes sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Derfor kan der være aktiviteter, som man ikke kan prøve. Instruktørens anvisninger skal altid følges.

Toiletter & Garderobe

Der findes unisex toiletter og pissoir i bygningerne i bunden af centeret.
Vi har ingen garderobe eller opbevaringsskab, men spørg jeres instruktør og de vil hjælpe jer med andre muligheder.

Trækvogne

Som gæst på Friluftscenteret er det muligt, at låne en trækvogn til forsyninger, tasker o.lign. Det er IKKE tilladt at bruge trækvognene til at transportere dyr eller mennesker.

Tøj/Påklædning

Praktisk tøj og sko efter vejret. Det kan blive beskidt.
Skiftetøj og sko kan være at fortrække.
Se mere i den gule PRAKTISK INFO boks under hver aktivitet.
Det er IKKE tilladt at benytte fodboldstøvler på vores fodboldgolfbanen.

Åbningstider

Friluftscenter Sprækkebjerg har åben alle dage, inkl. helligdage.
Fodboldgolf PAY & PLAY har i sæsonen åben i de fleste af de lyse timer – se åbningstider for fodboldgolfbanen her
Vi holder vinterlukket fra d. 1. november frem til d. 1. marts, dog er vores telefon altid åben for spørgsmål, tidsbestilling og planlægning.


Friluftscenter Sprækkebjergs skiltning, regler og personalets anvisninger skal altid følges.

Børn skal ledsages og være under opsyn af en voksen.

Alt ophold på Friluftscenter Sprækkebjerg er på eget ansvar, og alle sikkerhedsanvisninger skal overholdes.

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel