Værd at vide

Værd at vide

Parkering

Der er skilte til parkering på højre side, når man kører ind på Friluftscenter Sprækkebjergs område. Alt parkering er gratis og på eget ansvar.

Mad & drikke

I må gerne medbringe jeres egen mad og drikkevarer. Der er borde og bænke, som I kan gøre brug af, eller I kan også altid finde en plet i græsset rundt omkring på området. Brug venligst skraldespandene og ikke vores natur, til jeres affald.
På grund af brandfare er det ikke tilladt at medbringe egen grill, med mindre andet er aftalt med Friluftscenter Sprækkebjerg.

Fotografering & videooptagelser

Vi bruger løbende billeder og videooptagelser fra arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier. Gennem disse fortæller vi, de gode historier samt videndeler og informerer om løbende arrangementer og aktiviteter.
Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du ved at besøge os, automastisk giver dit samtykke til, at Friluftscenter Sprækkebjerg må benytte billeder og/eller videooptagelser, hvor du som gæst fremtræder. Du giver samtidig samtykke til, at billederne og/eller filmoptagelserne må benyttes som illustationsmateriale på fx. hjemmeside, tryksager samt på vores sociale medie platforme.
Tilladelsen gives med den forudsætning, at hverken dit fulde navn eller andre personoplysninger bliver bragt sammen med billederne og/eller videooptagelserne, samt at billederne og/eller videooptagelserne bliver brugt i en sammenhæng, der ikke findes krænkende. Det afgørende for offentliggørelsen er, at afbillede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.
Offentliggørelsen af billeder og/eller videooptagelserne på internettet af genkendelige personer er omfattet af reglerne i persondataloven, hvori Datatilsynet skelner mellem to typer billeder: situations- og portrætbilleder.
Ønsker du ikke at blive fotograferet, tag da kontakt til fotografen eller instruktøren.
Ønskes et offentliggjort billede og/eller videooptageler fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til friluftscenter@gmail.dk, og billedet og/eller videooptagelsen vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt.

Trækvogne

Som gæst på Friluftscenteret er det muligt, at låne en trækvogn til forsyninger, tasker o.lign. Det er IKKE tilladt at bruge trækvognene til at transportere dyr eller mennesker.

Glemte sager

Alle glemte sager der bliver indleveret eller fundet ender på vores kontor. Spørg en intruktør eller ring til os på 40349334.

Musik

I er velkomne til at medbringe højtaler, soundboks o.lign til jeres besøg. Jeres musik må ikke genere andre gæster, og skal altid være slukket ved gennemgang af div sikkerhedsregler og hvis instruktøren anbefalder det.

Hunde

Hunde er kun velkomne iflg aftale med Friluftscenter Sprækkebjerg, og skal altid holdes i snor, være under opsyn og der SKAL fjernes efterladensskaber. Hunde må ikke efterlades i bilerne.

Førstehjælp

Førstehjælpsudstyr forefindes i køkkenbygningen på centret.

Alkohol og euforiserende stoffer

Det er tilladt at nyde alkohol i moderate mængder, og aldrig så meget at du er til fare for dig selv og/eller andre i forbindelse med vores aktiviteter.
Friluftscenter Sprækkebjerg forbeholder sig ret til at bortvise berusede/påvirket personer, samt personer der optræder truende og/eller generende, fra vores aktiviteter. Euforiserende stoffer medfører øjeblikkelig bortvisning fra Friluftscenter Sprækkebjerg.
 

Sikkerheden skal overholdes

Af sikkerhedsmæssige årsager er nogle af vores aktiviteter højde- og aldersbestemte. Kropsbygning mv. kan gøre, at nogle af vores aktiviteter ikke kan anvendes sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Derfor kan der være aktiviteter, som man ikke kan prøve. Instruktørens anvisninger skal altid følges.

Anbefaling i forhold til påklædning

Praktisk tøj og sko efter vejret. Det kan blive beskidt.
Skiftetøj og sko kan være at fortrække.
Se mere i den gule “praktisk info” boks under hver aktivitet.
Det er IKKE tilladt at benytte fodboldstøvler på vores fodboldgolfbanen.

Drone & GoPro

Som gæst på Friluftscenter Sprækkebjerg er man velkommen til at filme og tage billeder. Vis hensyn til vores andre gæster, som evt ikke ønsker at blive foreviget på dine billeder og videooptagelser.
Det er kun tilladt at bruge drone på Friluftscenter Sprækkebjergs område iflg aftale med Friluftscenter Sprækkebjerg – ring på forhånd eller spørg når I ankommer.
GoPro og lignende kamera må kun benyttes under aktiviterne, såfremt der benyttes et brystspænde, og det ikke går ud over sikkerhedsforanstaltningerne – følg altid instuktørens anbefaling. Kamera fastgjort på holdere er ikke tilladt på enkelte aktiviter.
Alt brug af drone, GoPro og lignende udstyr er på eget ansvar.

Toiletter & Garderobe

Der findes unisex toiletter og pissoir i bygningerne i bunden af centeret.
Vi har ingen garderobe eller opbevaringsskab, men spørg jeres intruktør og de vil hjælpe jer med andre muligheder.

Rygning

Rygning, inkl. e-cigaret, er tilladt på hele Friluftscenter Sprækkebjergs udeområde. Det er IKKE tilladt at ryge indenfor f.eks. grillhytte, tipi’er, toiletter osv. Benyt venligst vores skraldspande/askebærge til cigaretskodderne.

Betaling

Friluftscenter Sprækkebjerg modtager IKKE betalingskort.
Skoler og erhverskunder kan få tilsendt en faktura efterfølgende.
Det er muligt at betale med EAN-nummer, oplys om dette ved bestilling.

Friluftscenter Sprækkebjergs skiltning, regler og personalets anvisninger skal altid følges.

Børn skal ledsages og være under opsyn af en voksen.

Alt ophold på Friluftscenter Sprækkebjerg er på eget ansvar, og alle sikkerhedsanvisninger skal overholdes.

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel