For Skoler og Institutioner

Udendørs aktiviteter for alle

Mange udendørs aktiviteter

Skoler og institutioner bruger mere og mere Friluftscenter Sprækkebjerg, som en medspiller til at nå ønskede mål for eleverne. Vi kan garantere succes uanset om I ønsker en sjov ryste sammen tur, eller I har en klasse med udfordringer. Begge dele har vi stor erfaring med. Vi tilbyder et stort udvalg af samarbejdsøvelser, og kender vigtigheden i at få eleverne til at lykkes på sådan en dag.

Teambuilding er mange ting

Vi har i over 25 år lavet teambuilding efter mange forskellige former, ønsker og behov. Fælles for dem alle er, at det er et yderst effektivt værktøj, når elever har brug for nye kompetencer til at blive bedre til at klare hverdagens udfordringer, både de individuelle og dem i det fælles rum. Samarbejde og positiv kommunikation er to vigtige fokuspunkterne, når vi har med skoler og institutioner at gøre.

Mulighederne er mange

Om I ønsker hyggelige udfordringer, benhård konkurrence eller teambuilding, så kan vi løse opgaven. Vi arrangerer gerne alt til jeres besøg. I kan også selv arrangere en del af det, alt efter ønske og økonomi. I er ligeledes velkommen til selv at medbringe mad og drikke til dagen, her er borde og bænke i hele området til hygge mellem aktiviteterne. Det er også muligt at leje enten vores store hyggelige tipi, eller vores grillhytte. Vi leverer et utal af muligheder for fællesskab, så kombinationsmulighederne er mange på sådan en dag.

Find os her

Friluftscenter Sprækkebjerg ligger centralt placeret midt i Jylland. Vi ligger midt imellem 5 større byer – Århus, Viborg, Randers, Silkeborg og Skanderborg. Så det er nemt for de fleste at komme hertil. Vi tilbyder  små som store arrangementer, om I er 10 eller 200 personer, så laver vi en super dag, hvor nøgleordene er grin, fællesskab, udfordringer, samarbejde og en masse positiv snak på kryds og tværs.

PRISER

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel