For Skoler og Institutioner

Udendørs aktiviteter for alle

Mange udendørs aktiviteter

Skoler og institutioner bruger mere og mere Friluftscenter Sprækkebjerg, som en medspiller til at nå ønskede mål for eleverne. Vi kan garantere succes om I ønsker en sjov ryste sammen tur eller I har en klasse med udfordringer, begge dele har vi stor erfaring med. Vi har et stort udvalg af samarbejdsøvelser og kender vigtigheden i at få eleverne til at lykkes på sådan en dag.

Teambuilding er mange ting

Vi har i over 25 år lavet teambuilding efter mange forskellige former, ønsker og behov. Fælles for dem alle er, at det er et yderst effektivt værktøj, når elever har brug for nye kompetencer til at blive bedre til at klare hverdagens udfordringer, både de indivuelle og dem i det fællesrum. Samarbejde og positiv kommunikation er to af fokuspunkterne som er vigtige, når vi har med skoler og institutioner at gøre.

Mulighederne er mange

Om I ønsker hyggelige udfordringer, benhård konkurrence eller teambuilding så kan vi løse opgaven. Vi kan arrangere alt til jeres besøg eller I kan selv arrangere en del af det, alt efter ønske og økonomi. I er velkommen til selv medbringe mad og drikke til dagen, her er borde og bænke i hele området til hygge mellem aktiviteterne. Det er også muligt at leje enten vores store hyggelige tipi eller vores grillhytte. Vi levere et utal af muligheder for fællesskab, så kombinationsmulighederne er mange på sådan en dag.

Find os her

Friluftscenter Sprækkebjerg ligger centralt placeret midt i Jylland. Vi ligger midt imellem 5 større byer – Århus, Viborg, Randers, Silkeborg, og Skanderborg så det er nemt for de fleste at komme hertil. Vi kan afholde små som store arrangementer, om I er 10 eller 200 så laver vi en super dag, hvor nøgleordene er grin, fælleskab, udfordringer, samarbejde og en masse positiv snak på kryds og tværs.

Se priser her

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Luk Menu