For Skoler og Institutioner

Udendørs aktiviteter for alle

Skoleudflugt spækket med aktiviteter

Skal I på skoletur eller holde klasse-arrangement? Så er en dag hos Friluftscenter Sprækkebjerg den perfekte anledning til en sjov aktivitetsdag med skolen eller institution. Hos os kan I spille fodboldgolf, komme på skydebane, prøve kræfter med samarbejdende teambuilding og meget mere.

En skoleudflugt der vil være spækket med sjove udfordringer og konkurrencer, og ikke mindst spændende udeundervisning med aktiviteter for både børn og voksne. Vi garanterer en dag udover det sædvanlige med vores store udvalg af samarbejdsøvelser til eleverne, så de sammen kan få en hyggelig dag i hinandens samvær på jeres klassetur.

Mange udendørs aktiviteter

Skoler og institutioner bruger mere og mere Friluftscenter Sprækkebjerg, som en medspiller til at nå ønskede mål for eleverne. Vi kan garantere succes uanset om I ønsker en sjov ryste sammen tur, eller I har en klasse med udfordringer. Begge dele har vi stor erfaring med. Vi tilbyder et stort udvalg af samarbejdsøvelser, og kender vigtigheden i at få eleverne til at lykkes på sådan en dag.

Teambuilding er mange ting

Vi har i over 25 år lavet teambuilding efter mange forskellige former, ønsker og behov. Fælles for dem alle er, at det er et yderst effektivt værktøj, når elever har brug for nye kompetencer til at blive bedre til at klare hverdagens udfordringer, både de individuelle og dem i det fælles rum. Samarbejde og positiv kommunikation er to vigtige fokuspunkterne, når vi har med skoler og institutioner at gøre.

Klassetur med en masse sjov og udfordringer for alle

Ønsker I en sjov aktivitetsdag med spændende udeundervisning på jeres næste skoleudflugt eller klasse-arrangement? Med en klassetur til Friluftscenter Sprækkebjerg kan I spille fodboldgolf, klatre eller rappelle på vores store mur, spille paintball, prøve kræfter med vores forhindringsbane og meget mere. Aktiviteter der alle er sjove og udfordrende på én og samme tid, og som med garanti vil gøre jeres skoletur til et hit blandt eleverne. Hos os er det nemlig jer og jeres ønsker og behov for jeres elever der er i fokus.

Mulighederne er mange

Om I ønsker hyggelige udfordringer, benhård konkurrence eller teambuilding, så kan vi løse opgaven. Vi arrangerer gerne alt til jeres besøg. I kan også selv arrangere en del af det, alt efter ønske og økonomi. I er ligeledes velkommen til selv at medbringe mad og drikke til dagen, her er borde og bænke i hele området til hygge mellem aktiviteterne. Det er også muligt at leje enten vores store hyggelige tipi, eller vores grillhytte. Vi leverer et utal af muligheder for fællesskab, så kombinationsmulighederne er mange på sådan en dag.

Find os her

Friluftscenter Sprækkebjerg ligger centralt placeret midt i Jylland. Vi ligger midt imellem 5 større byer – Århus, Viborg, Randers, Silkeborg og Skanderborg. Så det er nemt for de fleste at komme hertil. Vi tilbyder  små som store arrangementer, om I er 10 eller 200 personer, så laver vi en super dag, hvor nøgleordene er grin, fællesskab, udfordringer, samarbejde og en masse positiv snak på kryds og tværs.

PRISER

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel