Svævebane

Svævebane

Kvinde klar til en tur på Svævebanen.

Svævebanen

Svævebanen på Friluftscenter Sprækkebjerg starter på toppen af Muren i 16 meters højde, og herefter går den 80 meter lange tur tværs over åbent område til en sikker landning.
Vi stiller sikkerhedsgodkendt udstyr til rådighed, og vores instruktør er sikkerhedsansvarlig, og dennes anvisninger skal altid følges.

↓↓Se PRAKTISK INFO i den gule boks↓↓

En udendørs aktivitet med adrenalinsus

Svævebanen er en af vores udendørs aktiviter der helt sikkert giver et sug i maven. Turen er 80 meter lang og foregår højt over et åbent område, så alle kan følge med i turen. Vores svævebane er ofte en del af et større arrangement, om det er firmatur, teambuilding, familiekomsammen eller holdkammerater på tur, har de alle haft stor fornøjelse af svævebanen.

Her er vores svævebane

På Friluftscenter Sprækkebjerg, er der altid en munter og positiv stemning. Vi ligger i Voldby, centralt placeret midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers og Skanderborg. I kan sammensætte mange forskellige aktiviteter alt efter hvad I ønsker. Der er mulighed for at nøjes med få aktiviteter, eller I kan sammensætte en hel dag, det er alt efter jeres tid, ønsker og økonomi. Ring til os og hør mere på 40349334.

Alle aktiviteter er åben for tidsbestilling hele året rundt.

SE PRISER HER

To-tovsbroen

To mand på to-tovsbro

To-tovsbroen

Friluftscenter Sprækkebjergs to-tovsbro er 90 meter lang, og med start på toppen af Muren i 16 meters højde, og derefter arbejder man sig tværs over området højt til vejrs. Vi stiller sikkerhedsgodkendt udstyr til rådighed, og vores instruktør er sikkerhedsansvarlig, og dennes anvisninger skal altid følges.

↓↓Se PRAKTISK INFO i den gule boks↓↓

Tag venner, kollegaer eller familie med

Om det er en vejfest eller en firmatur der skal holdes, kan I helt sikkert blive udfordret på en sjov og sikker måde på vores to-tovsbro. Alle får testet deres balanceevner og udholdenhed af. Vi har virkelig mange på besøg på Friluftscenter Sprækkebjerg der afholder polterabend, og der er to-tovsbroen også et sikkert hit. De 90 meter der skal tilbagelægges, er henover åben område, så alle kan følge med hvordan de forskellige klarer sig.

Afprøv din balance

Friluftscenter Sprækkebjerg, som ligger centralt placeret i Voldby, midt mellem Århus, Viborg, Randers, Skanderborg og Silkeborg, udfordrer din balanceevner og udholdenhed på vores to-tovsbro. Du kan altid kombinere mellem alle vores forskellige aktiviteter, for at få det optimale ud af besøget.

SE PRISER HER

PRAKTISK INFO...

  • Praktisk tøj efter vejret
  • Lange bukser er at foretrække
  • Praktiske sko – som sidder fast på fødderne
  • Langt hår skal sætte op/samles
  • Find mere info om Alkohol, Mad, Betaling mm. på VÆRD AT VIDE
Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel