Mad & Drikke

Forplejning

Bestemmer selv

På Friluftscenter Sprækkebjerg har det altid været muligt selv at medbringe mad og drikke. Om du skal holde fødseldag, polterarbend eller firmatur så bestemmer du selv hvem der skal stå for jeres forplejning. Ønsker man at Friluftscener Sprækkebjerg står for jeres forplejning kan det selvfølgeligt også lade sig gøre, vi skal bare vide det på forhånd. Om det er hele forplejningen eller en del af den er også op til jer.

Muligheder

Vi har aftaler med lokale leverandører om levering af alt fra lækre sandwich, spændene tapas, til store grillbøffer, og div. drikkevarer. Det er selvfølgeligt muligt at tage hensyn til forskellige allegier, så fremt vi har informationen på forhånd. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om muligheder på 40349334 eller send os en mail på friluftscenter@mail.dk, du kan også klikke her for at komme til vores “kontakt side” 

Kolde øl, vand eller sodavand

Vores køleskab er stort set altid åben for høflige selvbetejning, selvfølgelig mod betaling, og der er altid kolde øl, vand og sodavand på køl. Vi viser vores kunder den tillid, og håber de vil imødekomme det. Er man et smut forbi, til en hyggelig omgang forboldgolf med vennerne er det muligt at få styr på forsyningerme.

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Luk Menu