Mad & Drikke

Forplejning

Bestemmer selv

På Friluftscenter Sprækkebjerg har det altid været muligt selv at medbringe mad og drikke. Skal du holde fødselsdag, polterabend eller firmatur, så bestemmer du selv hvem der skal stå for jeres forplejning. Ønsker man at Friluftscener Sprækkebjerg står for forplejningen kan det selvfølgeligt også lade sig gøre. Vi skal bare vide det på forhånd. Om det er hele forplejningen, eller en del af den er også op til jer.

Muligheder

Vi har aftaler med lokale leverandører om levering af alt fra lækre sandwich, spændende tapas, til store grillbøffer, og div. drikkevarer. Det er selvfølgeligt muligt at tage hensyn til forskellige allergener, såfremt vi har informationen på forhånd. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om muligheder på 40349334, eller send os en mail på friluftscenter@gmail.com

Kolde øl, vand eller sodavand

Vores køleskab er stort set altid åben for høflig selvbetjening, selvfølgelig mod betaling, og der er altid kolde øl, vand og sodavand på køl. Vi viser vores kunder den tillid, og håber de vil imødekomme det. Er man et smut forbi til en hyggelig omgang fodboldgolf med vennerne, er det muligt at få styr på forsyningerne til turen rundt på en af Danmarks bedste baner der tæller 18 huller og fylder 10 tønder land. 

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel