Fodboldgolf

Loop på fodboldgolfbane nr 18

FODBOLDGOLF PAY & PLAY HAR ÅBEN ALLE DAGE I DE LYSE TIMER.

Tidsbestilling kan være en go’ idé

Fodboldgolf på Friluftscenter Sprækkebjerg spilles på en af Danmarks bedste baner der tæller 18 huller og fylder 10 tønderland. Fodboldgolf nær Århus Silkeborg og Randers spilles i smukke grønne omgivelser i både skov og på åben bane.

Vi har lagt stor vægt på kreative baner, som kan udfordre de fleste, og der bliver taget højde for individuelt niveau. Spillet er for alle, om der ønskes skarp konkurrence eller ren hygge så kan ønskerne opfyldes på banen. De 18 huller tager ca. 2 timer at gennemfører. Bolde og scorekort udleveres ved start, og der er også mulighed for at låne en trækvogn til forsyninger.

Se priser her

PRAKTISK INFO...

  • PAY & PLAY har åben alle de lyse timer
  • Fodboldstøvler er IKKE tilladt
  • Grundet snyd med MobilePay er alt PAY & PLAY kun mod kontant betaling
  • Praktisk tøj og sko efter vejret
  • Trækvogne tilrådighed
  • Medbragt mad og drikke er tilladt
  • Vi modtager IKKE betalingskort

Spil fodboldgolf nær Århus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg

Fodboldgolf nær Århus, på Friluftscenter Sprækkebjerg, som ligger centralt placeret i Jylland midt imellem Århus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg.

Fodboldgolfbanen kan bookes af alle fra 2- 120 personer. Her kan også spilles pay and play hvor man bare møder op uden tidsbestilling, men vi anbefaler altid lige at ringe først for at hører om der er plads på banen.

Vi bruger rigtig meget tid på at vores bane altid står flot og vedligeholdt og derfor er det heller ikke tilladt at spille med fodboldstøvler. Banerekorden er på 76 spark men vi ser gerne at den gamle rekord snart bliver slået.

Tag venner familie kollegaer holdkammerater med.

Fodboldgolf er jo en hyggesport ala. minigolf med forhindringer man skal have bolden den rigtige vej igennem, dermed sagt at alle kan være med. Fodboldgolf kan selvfølgelig også laves til ren konkurrence mellem venner kollegaer holdkammerater o.m.a.

Hvor hårde reglerne skal være for jeres tur rundt på banen sætter vi efter jeres ønsker fra start. Der er en god og smuk tur rundt på området med to spisepladser, hvor I kan nyde medbragt mad og drikke. Husk vi har trækvogne der kan lånes til formålet. Så tag vennerne med til en super god runde på vores dejlige bane.

Derfor er fodboldgolf sjovt

Når man står ved en banestart og læser skiltet med info om boldens korrekte vej gennem forhindringen, vil man tit være i tvivl om man skal spille sikkert, eller man lige skal teste egne evner og tro på man kan ramme godt.. Dette dilemma gir ofte muntre kommentarer og udfordringer og lige så tit jubelbrøl når det lykkes som eder og forbandelser når det går knap så godt.

Fodboldgolf bliver ofte brugt til at afslutte en dag efter flere aktiviteter, både på polterarbend, sæsonafslutninger, runde fødselsdage, firmaevent o.m.a. Vi har stor erfaring i at planlægge og udfører det ønskede program, så i får en dag som I ønsker den.

Her er altid en munter og glad stemning i en afslappet atmosfære. Om det er fodboldgolf, rappelling, bueskydning, forhindringsbane eller noget helt andet så ring til os på 40349334

Al form for spil på fodboldgolfbanen er kun tilladt mod forudbetalling og uden fodboldstøvler. 

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Luk Menu