Fodboldgolf

Hul nr. 1 på fodboldgolfbanen

Fodboldgolf DROP-IN er åben hele sommeren ⚽️⛳️

☀️ DROP-IN er åben alle dage i de lyse timer

Fodboldgolf uden tidsbestilling er kontant betaling eller MobilePay 🤑 

📍Følg os på Facebook & Instagram for updates

👉 Vores telefon og mail er altid åben for bookninger og spørgsmål  ☎️ 📧 ✍️  

Fodboldgolf på Friluftscenter Sprækkebjerg spilles på en af Danmarks bedste baner der tæller 18 huller og fylder 10 tønder land. Fodboldgolf nær Århus Silkeborg og Randers spilles i smukke grønne omgivelser i både skov og på åben bane.

Vi har lagt stor vægt på kreative baner, som kan udfordre de fleste, og der bliver taget højde for individuelt niveau. Spillet er for alle, og uanset om der ønskes skarp konkurrence eller ren hygge så kan ønskerne opfyldes på banen. De 18 huller tager ca. 2 timer at gennemføre. Bolde og scorekort udleveres ved start, og der er også mulighed for at låne en trækvogn gratis til forsyninger, blot den kommer med retur.

 

SE PRISER HER

PRAKTISK INFO...

  • DROP-IN fodboldgolf er åben alle dage inkl. helligdage
  • Fodboldstøvler er IKKE tilladt
  • DROP-IN er kontant betaling eller MobilePay 
  • ALTID betaling FØR der spilles – andet anses som tyveri 
  • Praktisk tøj og sko efter vejret
  • Find mere info om Trækvogne, Mad, Betaling mm. på VÆRD AT VIDE

Spil fodboldgolf nær Århus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg

Fodboldgolf nær Århus, på Friluftscenter Sprækkebjerg, som ligger centralt placeret i Jylland midt imellem Århus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg.

Fodboldgolfbanen kan bookes af alle fra 2-120 personer. Her kan også spilles pay & play hvor man bare møder op uden tidsbestilling. Hvis I er en gruppe på 10 personer eller flere anbefaler vi, at ringe først for at høre om der er plads på banen.

Vi bruger rigtig meget tid på at vores bane altid står flot og vedligeholdt, og derfor er det heller ikke tilladt at spille med fodboldstøvler. Banerekorden er på 72 spark, men vi ser gerne at den gamle rekord snart bliver slået.

Tag venner familie, kollegaer eller holdkammerater med

Fodboldgolf er en hyggesport a la minigolf med forhindringer, hvor man skal have bolden den rigtige vej igennem. Her kan alle kan være med. Fodboldgolf kan selvfølgelig også laves til ren konkurrence mellem venner, kollegaer eller holdkammerater o.m.a.

Hvor hårde reglerne skal være for jeres tur rundt på banen aftaler vi inden fra start udfra jeres ønsker. Der er en god og smuk tur rundt på området med to spisepladser, hvor I kan nyde medbragt mad og drikke. Husk, vi har trækvogne der kan lånes til formålet. Så tag vennerne med til en super god runde på vores dejlige bane.

Derfor er fodboldgolf sjovt

Når man står ved en banestart og læser skiltet med info om boldens korrekte vej gennem forhindringen, vil man tit være i tvivl om man skal spille sikkert, eller man lige skal teste egne evner og tro på man kan ramme godt. Dette dilemma giver ofte muntre kommentarer og udfordringer, og lige så tit jubelbrøl når det lykkes og eder og forbandelser, når det går knap så godt.

Fodboldgolf bliver ofte brugt til at afslutte en dag efter flere aktiviteter, både på polterabend, sæsonafslutninger, runde fødselsdage, firmaevent m.m. Vi har stor erfaring i at planlægge og udføre det ønskede program, så I får en dag som I ønsker den.

Her er altid en munter og glad stemning i en afslappet atmosfære. Om det er fodboldgolf, rappelling, bueskydning, forhindringsbane eller noget helt andet så ring til os på 40349334 eller klik her for at komme til vores “Booking” side.

Al form for spil på fodboldgolfbanen er kun tilladt mod forudbetalling og uden fodboldstøvler. 

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel