TIPI & GRILLHYTTE

Overnatning, spisning eller konferencerum

Ekstra til firmaturen

Om I har været på Friluftscenter Sprækkebjerg for målrettet teambuilding, ledertræning eller en hyggelig og sjov firmatur, tilbyder vi jer mulighed for at leje enten vores store hyggelige tipi eller vores grillhytte som “base”, eller til afrunding på jeres arrangement. Begge har stor grill i midten og udsugning, der er også strøm og lys i dem begge. Vi ser ofte at firmature afsluttes i vores tipi eller grillhytte, hvor snakken om dagens udfordringer og masser af grin kombineres med lækker mad på grillen og hvad dertil hører. 

Firmatur – se mere her

Rustikt og hyggeligt

Grillhytten har en kapacitet på op til 40 personer og tipien kan rumme 90 personer. De er begge rigtig hyggelige indrettet med solide plankeborde og bænke, i tipien med rensdyrskind på væggene og fast gulv. Når man lejer grillhytten eller tipien følger der et velindrettet køkken med, hvor der er køleskabe, ovne osv. Køkkenet kan også lejes separat til en mindre gruppe. Det er muligt at stå for mad og drikke selv, eller lade os stå for forplejningen. 

Forplejning – se mere her

Lej et anderledes konferencerum

På Friluftscenter Sprækkebjerg, er her altid en munter stemning og en uformel tone. Vi ligger i Voldby, centralt placeret midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers og Skanderborg. Vi har i over 25 år tilbudt leje af vores tipi og grillhytte. De er blevet brugt til meget forskeligt gennem tiden, såsom konfirmationer, runde fødselsdage eller fimatur med teambuilding. Så det er altid en succes at bruge dagen i vores tipi eller grillhytte.

Teambuilding – se mere her

Overnatning i finsk Lavvo

Vi har to mindre Lavvoer som minder meget om en tipi, disse bruges til overnatning. De har begge fast bund og en kapacitet på 15 sovende personer i hver. Vi har flere gange haft klasser, institutioner og højskoler til overnatning i vores lavvoer. Ofte fordeles disse med en til drengene og en til pigerne. Overnatning på Friluftscenter Sprækkebjerg er tørt og godt, men der ligges op til primitivt lejrliv med sovepose og liggeunderlag. Masser af snak og hygge er en selvfølge under sådanne forhold.

Alt er åben for tidsbestilling hele året rundt.

SE PRISER HER

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel