Forhindringsbanen

Forhindrings- banen

Flere personer i samarbejde omkring den høje stige.

Her på Friluftscenter Sprækkebjerg har vi en udvidet militær forhindringsbane som kan udfordre alle, både enkeltvis og som hold. Banen har 24 forhindringer hvoraf de 9 af dem er fra den originale militære forhindringsbane. Resten er hentet med inspiration fra både danske og udenlandske specialstyrkers træningsbaner.

Vi bruger banen til alt fra god teambuilding til konkurrence, dog med en klar overvægt til teambuilding. Banen er hård og svær, men det viser sig dagligt at med den rette instruktion og en god holdindsats kan alle komme igennem banen og stå i målet med en fed følelse.

Alle vores aktiviteter er åben for tidsbestilling hele året rundt.

PRISER

PRAKTISK INFO...

  • Praktisk tøj efter vejret
  • Lang beklædning er at foretrække
  • Praktiske sko – som sidder fast på fødderne
  • Langt hår skal sætte op/samles
  • Evt. skiftetøj/skiftesko
  • Find mere info om Parkering, Alkohol, Betaling mm. på VÆRD AT VIDE

Prøv militær forhindringsbanen – nær Silkeborg, Århus og Randers.

Forhindringsbanen nær Århus på Friluftscenter Sprækkebjerg som ligger centralt placeret midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers og Skanderborg. Forhindringsbanen har en kapacitet på op til 130 deltagere ad gangen. Ved arrangementer op til 40 deltagere skal man regne med 1,5 til 2 timers varighed. Større arrangementer tager lidt længere tid. I bliver delt op i ca. 10 personers hold, som  skal hjælpe hinanden igennem banen.

Der er altid en af Sprækkebjergs egne instruktører som følger holdene, og som står for grundig gennemgang og sikkerhedsanvisninger. Forhindringsbanen kan tilpasses efter klientellet der skal gennemføre banen, så alle kan være med og får en super god oplevelse.

Tag kollegaer, klassen, venner og familien med.

Forhindringsbanen er i mange år blevet brugt af firmaer, skoler, polterabend og familiekomsammen til en oplevelse der giver positiv kommunikation,  masser af grin både undervejs på banen, og i høj grad også i den efterfølgende tid.

Vi har mange skoler der hvert år kommer forbi med klasser der skal rystes sammen, og vi får altid meget rosende tilbagemeldinger for effekten. Firmaerne kommer her meget, både i forbindelse med teambuilding, hvor forhindringsbanen altid er en del af arrangementet, men også hvis firmaet bare skal have en sjov oplevelse sammen.

Derfor er forhindringsbanen sjov og givende.

Forhindringsbanen er et super godt redskab til på en positiv måde, at få folk til at være der for holdet og hinanden hele vejen igennem.

Vi leger jo på kanten af folks grænser og får rystet lidt op i hvor komfortzonen ligger. Vi ser hver dag folk der vokser enormt, med hjælp fra holdet og guidning fra vores instruktører.

Vi overskrider ingen grænser, men prøver altid på en positiv måde at skubbe lidt til grænserne. Vi accepterer også hvis en forhindring er for udfordrende. Instruktøren sætter sværhedsgraden og reglerne på forhindringsbanen i samarbejde med jer, så det bliver en sikker succes for alle.

Al aktivitet på vores forhindringsbane er ikke tilladt uden forudgående aftale med centerlederen.

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel