Paintball

Begejstret piger efter Paintball kamp

Paintball på Friluftscenter Sprækkebjerg spilles på en af Danmarks største og bedste baner på 8.000 m2.

Paintball nær Århus og Randers i kuperede naturskønne omgivelser i og omkring en nedlagt grusgrav. Den unikke bane byder på både naturlige og kunstige skjul, som giver mulighed for masser af intense og sjove spil. Der kan spilles året rundt, og der er mulighed for spil efter mørkets frembrud, da banen er projektør oplyst.

Der anvendes kun godkendt udstyr, vi stiller luftdrevne Tippmann geværer, camouflagedragter og farvemarkerede masker til rådighed. En af vores instruktører vil agere både spilstyrer, dommer og sikkerhedsansvarlig, og dennes anvisninger skal altid følges.

↓↓Se PRAKTISK INFO i den gule boks↓↓

Alle vores aktiviteter er åben for tidsbestilling hele året rundt.

SE PRISER HER

PRAKTISK INFO...

  • Praktisk sko
  • Kontaktlinser frem for briller, hvis muligt
  • Udfyldte forældre tillladelse (16 – 18 år) Klik her
  • Find mere info om Alkohol, Trækvogne, Betaling mm. på VÆRD AT VIDE

Spil Paintball nær Århus, Silkeborg og Randers

Paintball nær Århus og Randers på Friluftscenter Sprækkebjerg, vi ligger centralt placeret i Voldby midt mellem Århus, Viborg, Randers, Skanderborg og Silkeborg. Paintballbanens kapacitet ligger fra 10 til 20 deltagere, og man skal regne med 2 timers aktivitet inkl. instruktion og omklædning. Alle deltagerer starter med 100 kugler i geværet og ekstra kugler kan tilkøbes under spillet.

I Danmark siger våbenloven at man skal være minimum 16 år for at spille paintball. Det kræver dog forældreunderskrift for de 16 -18 årige. Klik her for at downloade PDF, eller længere nede på siden. Der er mulighed for enkelte tilskuere der kan sidde med i dommertårnet og se spillet og næsten være en del af gamet.

Tag venner familie eller kollegaer med

Paintball er for næsten alle, da man har mulighed for både at være en aktiv bevægelig (kriger) eller man er mere passiv og forsvarer holdets base. Når I spiller paintball på vores bane vil vi gøre alt for at alle føler sig som en del af spillet.

Når man i et spil er ramt, og forlader banen sætter man sig op i højden ved dommertårnet så man har overblik over hele banen. Derfra kan man følge med i resten af spillet inden man bliver levende igen til næste spil. Ofte er der brug for en pause midtvejs til lidt at drikke og få pulsen lidt ned og så kører snakken altid højt og med mange grin.

Derfor er Paintball sjovt.

Når man spiller paintball mærker man straks adrenalinen pumpe og pulsen stiger. Det gælder jo hele tiden om at få fjenden skudt uden selv at blive ramt. Samarbejde og kommunikation kan være en kæmpe hjælp til at udrydde fjenden og indtage deres base. Man føler sig hele tiden som en del af spillet uanset om man er død eller levende.

Paintball bliver brugt i mange forskellige arrangementer alt fra polterabend over fodboldafslutning til firmaevents. Husk sikkerheden er i top og har altid været det siden vi åbende i 1992.

Besøg Friluftscenter Sprækkebjerg

Et besøg på Friluftcenter Sprækkebjerg er altid en succes. Vi har stor erfaring i at tilrettelægge og ikke mindst levere det ønskede program.

Paintball kan kombineres med mange forskellige aktiviteter alt efter tid, lyst og økonomi. Her er altid en uformel og omgængelig tone med let til grin. Om det er bueskydning, fodboldgolf, forhindringsbanen eller noget helt andet I ønsker, så ring til os på 40349334.

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel