Paintball

Begejstret piger efter Paintball kamp

Paintball på Friluftscenter Sprækkebjerg spilles på en af Danmarks største og bedste baner på 15.000 m2.

Paintball nær Århus og Randers i kuperede naturskønne omgivelser i og omkring en nedlagt grusgrav. Den unikke bane byder på mange naturlige og kunstige skjul, som giver mulighed for masser af intense og sjove spil. Der kan spilles året rundt, og der er mulighed for spil efter mørkets frembrud, da banen er projektør oplyst.

Der anvendes kun godkendt udstyr, vi stiller luftdrevne Tippmann geværer, camouflagedragter og farvemarkerede masker til rådighed. En af vores instruktører vil agere både spilstyrer, dommer og sikkerhedsansvarlig, og dennes anvisninger skal altid følges.

Alle vores aktiviteter er åben for tidsbestilling hele året rundt.

Se priser her

PRAKTISK INFO...

  • Praktisk sko
  • Kontaktlinser frem for briller, hvis muligt
  • Udfyldte forældre tillladelse (16 – 18 år)
  • Medbragt mad og drikke er tilladt
  • Vi modtager IKKE betalingskort 

Spil paintball nær Århus, Silkeborg og Randers

Paintball nær Århus og Randers på Friluftscenter Sprækkebjerg, som ligger centralt placeret i Voldby midt mellem Århus, Viborg, Randers, Skanderborg og Silkeborg. Paintballbanens kapacitet ligger fra 10 til 40 deltagere, og man skal regne med 2 timers aktivitet inkl. instruktion og omklædning. Alle deltager starter med 100 kugler i geværet og ekstra kugler kan tilkøbes under spillet.

I Danmark siger våbenloven at man skal være minimum 16 år for at spille Paintball. Det kræver dog forældreunderskrift for de 16 -18 årige. Klik her for at downloade PDF, eller længere nede på siden. Der er mulighed for enkelte tilskuere der kan sidde med i dommertårnet og se spillet og næsten være en del af gamet.

Tag venner familie eller kollegaer med

Paintball er for næsten alle, da man har mulighed for både at være en aktiv bevægelig (kriger) eller man er mere passiv og forsvare holdets base. Når I spiller paintball på vores bane vil vi gøre alt for at alle føler sig som en del af spillet.

Når man i et spil er ramt, og forlader banen sætter man sig op i højden ved dommertårnet så man har overblik over hele banen. Derfra kan man følge med i resten af det spil inden man bliver levende igen til næste spil. Ofte er der brug for en pause midtvejs til lidt at drikke og få pulsen lidt ned og så kører snakken altid højt og grinene.

Derfor er Paintball sjovt.

Når man spiller Paintball mærker man straks adrenalinen pumpe og pulsen stiger. Det gælder jo hele tiden om at få fjenden skudt uden selv at blive ramt. Samarbejde og kommunikation kan være en kæmpe hjælp til at udrydde fjenden og indtage deres base. Man føler sig hele tiden som en del af spillet uanset om man er død eller levende.

Paintball bliver brugt i mange forskellige arrangementer alt fra polterabend over fodboldafslutning til firmaevents. Husk sikkerheden er i top og har været det i alle 27 år vi har eksisteret.

Besøg Friluftscenter Sprækkebjerg

Et besøg på Friluftcenter Sprækkebjerg er altid en succes. Vi har stor erfaring i at tilrettelægge og ikke mindst levere det ønskede program.

Paintball kan kombineres mange forskellige aktiviteter alt efter tid, lyst og økonomi. Her ar altid en uformel og omgængelig tone med let til grin. Om det er Paintball, fodboldgolf, forhindringsbanen eller noget helt andet I ønsker så ring til os på 40349334.

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Luk Menu