Svævebane

Svævebane

Kvinde klar til en tur på Svævebanen.

Svævebanen

Svævebanen på Friluftscenter Sprækkebjerg starter på toppen af Muren i 16 meters højde, og herefter går den 80 meter lange tur tværs over åbent område til en sikker landning.
Vi stiller sikkerhedsgodkent udstyr tilrådighed, og vores instruktør er sikkerhedsansvarlig, og dennes anvisninger skal altid følges.

En udendørs aktivitet med adrenalinsus

Svævebane er en af vores udendørs aktiviter der helt sikkert gir et sug i maven, turen er 80 meter lang og forgår højt over et åbent område, så alle kan følge med i turen. Vores svævebane er ofte en del af et større arrangementer, om det er firmatur, teambuilding, familiekomsammen eller holdkammerater på tur, har de alle haft stor fornøjelse af svævebanen.

Her er vores svævebane

På Friluftscenter Sprækkebjerg, er der altid en munter og positiv stemning, vi ligger i Voldby, centralt placeret midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers, og Skanderborg. I kan sammensætte mange forskellige aktiviteter alt efter hvad I ønsker, der er mulighed for at nøjes med få aktiviteter eller I kan sammensætte en hel dag, det er alt efter jeres tid, ønsker og økonomi. Ring til os og hører mere på 40349334.

Se priser her

To-tovsbroen

To mand på to-tovsbro

To-tovsbroen

Friluftscenter Sprækkebjergs to-tovsbro er 90 meter lang, og med start på toppen af Muren i 16 meters højde, og derefter arbejder man sig tværs over området højt til vejrs. Vi stiller sikkerhedsgodkent udstyr tilrådighed, og vores instruktør er sikkerhedsansvarlig, og dennes anvisninger skal altid følges.

Tag venner, kollegaer eller familie med

Om det er en vejfest eller en firmatur der skal holdes, kan I helt sikkert blive udfordret på en sjov og sikker måde på vores to-tovsbro. Alle får testet deres balanceevner og udholdenhed af. Vi har virkelig mange polterabner på besøg på Friluftscenter Sprækkebjerg og der er to-tovsbroen også et sikker hit, de 90 meter der skal tilbagelægges, er henover åben område, så alle kan følge med hvordan de forskellige klare sig.

Afprøv din balance

Friluftscenter Sprækkebjerg, som ligger centralt placeret i Voldby, midt mellem Århus, Viborg, Randers, Skanderborg og Silkeborg, udfordre din balanceevner og udholdenhed på vores to-tovsbro. Du kan altid kombiner alle vores forskellige aktiviteter, for at få det optimale ud af besøget.

Se priser her

PRAKTISK INFO...

  • Praktisk tøj efter vejret
  • Lange bukser er at foretrække
  • Praktiske sko – som sidder fast på fødderne
  • Langt hår skal sætte op/samles
  • Medbragt mad og drikke er tilladt
  • Vi modtager IKKE betalingskort

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Luk Menu