For Private

Udendørs aktiviteter

Paletten er bred

Vi har hvert år mange private arrangementer på Friluftscenter Sprækkebjerg. Det er alt fra konfirmationer til runde fødselsdage, polterabend, familietur o.m.a. Her på siden er der gode ideer til en super sjov dag.

Hold jeres fest hos os

Når I holder jeres arrangement/fest på Friluftscenter Sprækkebjerg, må I selv medbringe mad og drikke til dagen, her er borde og bænke i hele området til hygge mellem aktiviteterne. Det er også muligt at leje enten vores store hyggelige tipi eller vores grillhytte til jeres arrangement. Begge to har stor grill i midten , og de er begge rigtig hyggeligt indrettet med plankeborde og bænke. Se mere her

Tag venner, familie eller holdkammerater med

På Friluftscenter Sprækkebjerg, er her altid en munter og positiv stemning. I kan sammensætte mange forskellige aktiviteter alt efter hvad I gerne vil. Der er mulighed for at nøjes med få aktiviteter, eller I kan sammensætte en hel dag, det gør at I vil kunne undgå at bruge masser af tid på transport mellem steder. Programmet hos os kan tilpasses efter jeres tid, ønsker og økonomi. Vi ligger i Voldby, centralt placeret midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers og Skanderborg. 

Mange muligheder

Om I ønsker hyggelige udfordringer eller benhård konkurrence, så er vi klar. Skal vejfesten toppes med en hyggelig omgang bueskydning, eller skal sæsonen sammen med holdkammeraterne udvides med en udfordring i paintball eller konkurrence på fodboldgolfen, det er helt op til jer. Kontakt os for en snak om muligheder, og lad os sammen sætte et godt program op til jer. Ring til os på 40349334.

PRISER

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel