For Erhverv

Firmatur med mange kombinationsmuligheder

Firmatur

Vi garanterer succes på alle niveauer uanset om I ønsker målrettet teambuilding, ledertræning eller en hyggelig og sjov firmatur. Vi kan tilbyde jer både et lille fyraftensarrangement eller hele dage. Om I vælger seriøs teambuilding eller fornøjelig hyggetur med firmaet, så vil I helt sikkert kunne lære en masse nyt om jer selv og jeres kollegaer.

Teambuildinger en god investering

Vi har et stort udvalg af samarbejdsøvelser og mange års erfaring i at få folk til at lykkes på sådan en dag. Vi har arrangementer der tager fra 2 timer til flere dage, alt efter hvad der ønskes. Teambuilding giver øget motivation, engagement og fællesskab hos medarbejderne, og er en god investering for firmaet. Kontakt os for en snak om muligheder, ønsker og forventninger, og lad os sammen sætte et program sammen til jer.

Firmatur lige her

Friluftscenter Sprækkebjerg ligger centralt placeret i Jylland, midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers og Skanderborg. Så det er let for de fleste at komme hertil. Om I ønsker en firmatur med hyggelige udfordringer eller benhård konkurrence, så kan vi løse opgaven. Vi har mange gode fælles udendørs aktiviteter, som I kan kombinere så det passer jer alt efter tid, økonomi og ønsker.

Mange muligheder hos Friluftscenter Sprækkebjerg

Vi tilbyder mange kombinationsmuligheder til sådan en dag, benhård konkurrence på fodboldgolfen, teamspirit på forhindringsbanen eller en hyggelig omgang bueskydning m.m. Ofte afsluttes sådanne dage i vores tipi eller i grillhytten med lækker mad på grillen, og alt hvad dertil hører. Grillhytten har en kapacitet på op til 40 personer og tipien kan rumme 90 personer. De er begge rigtig hyggeligt indrettet med plankeborde, bænke og en stor grill i midten. Se mere her

PRISER

Forcetecknology logo

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@gmail.com

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel