For Erhverv

Firmatur med mange kombinationsmuligheder.

Firmatur

Vi kan garantere succes på alle niveauer uanset om I ønsker målrettet teambuilding, ledertræning eller en hyggelig og sjov firmatur. Vi kan tilbyde jer både et lille fyraftensarrangement eller hele dage. Om I vælger seiøst teambuilding eller fornøjelig hyggetur med firmaet, så vil I helt sikkert kunne lære en masse nyt om jer selv og jeres kollegaer.

Teambuilding en god investering

Vi har et stort udvalg af samarbejdsøvelser og mange års erfaring i at få folk til at lykkes på sådan en dag. Vi har arrangementer der tager fra 2 timer til flere dage, alt efter hvad der ønskes. Teambuilding giver øget motivation, engagement og fællesskab hos medarbejderne, og er en god investering for firmaet. Kontakt os for en snak om muligheder, ønsker og forventninger og lad os sammen sætte et program sammen til jer.

Firmatur lige her

Friluftscenter Sprækkebjerg ligger centralt placeret i Jylland, midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers, og Skanderborg. Så det er let for de fleste at komme her til. Om I ønsker en firmatur med hyggelige udfordringer eller benhård konkurrence så kan vi løse opgaven. Vi har mange gode fælles udendørs aktiviteter, som I kan kombiner så det passer jer alt efter tid, økonomi og ønsker.

Mange muligheder hos Friluftscenter Sprækkebjerg

Vi tilbyder mange kombinationsmuligheder til sådan en dag, benhård konkurrence på fodboldgolfen, teamspirit på forhindringsbanen eller en hyggelig omgang bueskydning mm. Vi ser oftes at sådanne dage afsluttes i vores tipi eller i grillhytten med lækker mad på grillen og alt hvad dertil hører. Grillhytten har en kapacitet på op til 40 personer og tipien kan rumme 90 personer. De er begge rigtig hyggelige indrettet med plankeborde, bænke og en stor grill i midten. Se mere her

Se priser her

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Luk Menu