Firmaevent

Et utal af muligheder for fællesskab...

Vi kan garantere succes på alle niveauer uanset om I ønsker målrettet teambuilding, ledertræning eller en hyggelig og sjov firmatur. Vi kan tilbyde jer både et lille fyraftensarrangement eller hele dage. Om i ønsker hyggelige udfordringer eller benhård konkurrence så kan vi løse opgaven. Vi kan arrangere alt til Eventet eller i kan selv arrangere en del af det alt efter ønske og økonomi. Kombinationsmulighederne er mange på sådan en dag, den sluttes dog oftest af i vores tipi med lækker mad på grillen og hvad dertil hører.

Firmaturen holdes her

Årets firmatur afholder vi jo gerne for jer, vi ligger centralt placeret midt i Jylland. Vi ligger midt imellem 5 større byer – Århus, Viborg, Randers, Silkeborg, og Skanderborg så det er nemt for de fleste at komme hertil. Vi kan afholde små som store arrangementer. Om i er 10 eller 200 så laver vi en super dag for alle mand, hvor nøgle ordene er sikkerhed, udfordringer, grin, og en masse positiv snak på kryds og tværs.

Tag firmaet og kollegaerne med på firmatur.

Vi har 26 års erfaring i at arrangere og levere gennemprøvede firma arrangementer, og arbejder hver eneste gang på at levere netop den vare som i ønsker. Der er stor forskel på vores klientel så det er vigtigt at vi sammen får planlagt det der passer til lige jeres firma. Dette gør vi gerne med et forberedende møde hvor vi får tilrettelagt alt så det bliver en perfekt dag for jer. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak på 40349334 eller send os en mail på friluftscenter@mail.dk

Friluftscenter Sprækkebjerg bliver årligt godkendt af Force Technology og Politiet, jvfr. lovgivningen.

Dette er din garanti for at sikkerheden er i orden på vores anlæg.

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Tlf:

(+45) 40 34 93 34

Mail:

friluftscenter@mail.dk

Addresse:

Farrevej 20 Voldby

8450 Hammel

Luk Menu